EN JEP L’ASTRÒNOM

En Jep és un noi eixerit i amb molts interessos a la vida, que treballa de mecànic de cotxes i és aficionat a l’astronomia. Portava molts i molts anys estalviant per comprar-se un super-telescopi i ara per fi, ho ha aconseguit. Se l’ha instal·lat al balcó de casa i a les nits hi veu més enllà d’estrelles, planetes i galàxies i mons llunyans molt curiosos. Ha descoberts que a l’espai, hi ha de tot.

Per exemple, encara més enllà de l’asteroide B612 (que es on viuen el Petit Príncep i la seva rosa), hi ha l’asteroide b613, on no s’hi pot trobar cap lletra majúscula.

Heus aquí un tros del bloc de notes d’en Jep, amb la seva descripció i les seves hipòtesis (les explicacions que ell li dóna a aquest fet):

asteroide b613

avui he descobert l’asteroide b613 i sorprenentment, no hi ha cap, absolutament cap lletra majúscula. és molt curiós. de moment no hi he trobat explicació… els preguntava als habitants d’allà com es deien i em contestaven hlsigcha o bsguwe, o els deia “coneixeu en messi? i el son goku? i fasteroiderozen? i em contestaven així, tal qual, tot minúscules.

no sé què pensar. potser és que s’han amagat o són molt despistats i se les obliden.

buscaré jo si n’hi ha i els diré on són per a que les puguin marcar, i mira, sinó em volen fer cas doncs ja sabré un lloc on recomanar que vagin de visita tots aquells despistats que no posen ni una majúscula! allà si que estaran a gust!

(per cert, hem podeu ajudar a posar-les? crec que després de tantes hores observant l’asteroide b613 jo també me les he deixat totes!)

Planeta dels camina-mans

caminamansAhir a la nit, mirant amb el telescopi en direcció 36º Oest 40º Nord, he descobert el Planeta dels Camina-mans. Tothom hi caminava al revés, amb les mans a terra i els peus enlaire, i encara no entenc com no es feien mal a les cervicals.

És un planeta molt pla, i amb els terres molt nets. No hi plou ni hi neva mai, i la gent es talla les ungles molt sovint per no embrutar-se-les gaire.

Hauríeu d’haver vist com pujaven i baixaven les escales de casa o com jugaven a futbol! Vaig estar toooooooota la nit mirant-me’ls.

Quan aconsegueixi fabricar-me un coet, serà dels primers llocs que visitaré.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s